1asig.ro depaseste MOBEXPERT! - Tendinte - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor din...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Ghid Asig 
 Dictionar 
 Lex 
 Tendinte 
 Timp liber 
1 EUR = 4.7564 RON
1 USD = 4.2005 RON


RFI

Tendinte

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

1asig.ro depaseste MOBEXPERT!


Utilizatorii de Internet renunta la televiziune si ziare, se arata intr-un studiu BOOM.ro. Concluzia? In ansamblu, utilizatorii de Internet din Romania au un comportament similar, indiferent de varsta sau de timpul petrecut on-line.

Per total, majoritatea amatorilor de net sunt barbati (61%). Ei acceseaza Internetul de la serviciu (52%) sau de acasa (42%). 53% dintre acestia petrec peste 10 ore pe saptamana conectati, cei mai multi in cautare de stiri.
De remarcat este si faptul ca, din totalul utilizatorilor de Internet, aproape 20% au contractat o polita de asigurare de viata.
Majoritatea sunt oameni cu studii superioare - 60%, care au o situatie materiala buna si foarte buna - 40%, au salarii de peste 8 mil. lei/luna, 87% au telefon mobil, si peste 80% au computer acasa.
De mentionat ca pentru acest sondaj au fost luate in considerare opiniile unui numar de peste 50.000 de persoane.
Conform datelor oficiale, realizate de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI), la sfarsitul anului 2003, aproximativ 16% dintre romani accesau in mod constant site-uri web, iar alti 23,8% erau utilizatori intamplatori. Valorile reprezinta aproape o dublare a ratei utilizatorilor Internet, comparativ cu nivelul din 2001.

Numarul tot mai mare al abonatilor, veniti prin intermediul Internet-ului, la Buletinele Informative de Asigurari XPRIMM - Stiri, Info, Special si Job, aproape 3.500, sprijina in totalitate afirmatiile de mai sus.
De asemenea, XPRIMM News - The Romanian Insurance Market Newsletter, lansat in urma cu doar doua luni, are deja 817 utilizatori.
In ceea ce priveste site-ul www.1asig.ro, cel mai vizitat portal de asigurari conform monitorizarii www.trafic.ro, numarul vizitatorilor unici din prima luna a anului in curs s-a ridicat la 12.184, inregistrandu-se 55.139 afisari. El este mai vizitat chiar, conform aceluiasi www.trafic.ro, decat site-ul www.mobexpert.ro, al cunoscutului om de afaceri Viorel SUCU.


Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (1asig.ro depaseste MOBEXPERT!).
Share |


Autor: Alexandru CIUNCAN | Publicat pe 26.02.2004 | 1773 vizualizari


TOP Stiri
PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM