1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

AIG cere in instanta despagubiri de 6,1 milioane dolari de la fostul bodyguard al lui Kim Kardashian

American International Group (AIG) l-a actionat in instanta pe fostul bodyguard al lui Kim KARDASHIAN, acuzandu-l pe acesta de neglijenta, dupa ce, in toamna anului 2016, vedeta TV a fost victima a unui jaf in urma caruia i-au fost furate bijuterii in valoare de milioane de dolari, iar AIG a ramas cu nota de plata, transmite Insurance Business Mag, in editia electronica.

Potrivit sursei citate, AIG solicita daune in valoare de 6,1 milioane de dolari din partea lui Pascal DUVIER si a companiei sale, Protect Security. AIG sustine ca Pascal DUVIER si Protect Security "au neglijat si/sau executat cu nepasare misiunea de a proteja, supraveghea si monitoriza" vedeta TV si apartamentul in care aceasta a fost cazata, in octombrie 2016, la Paris.

Atunci, cinci barbati deghizati in ofiteri de politie au amenintat-o cu arma pe Kim KARDASHIAN si au furat din apartamentul acesteia bani si bijuterii in valoare totala de aproximativ 10 milioane de dolari, inclusiv un inel cu o valoare estimata la 4,5 milioane de dolari. AIG sustine ca DUVIER si Protect Security au lasat-o pe Kim KARDASHIAN singura in camera si nu au reusit sa remedieze mai multe brese de securitate.