1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

AIR France si ALLIANZ Travel si-au unit fortele pentru a le oferi turistilor servicii de video-consultanta

AIR France si ALLIANZ Travel ofera, de la inceputul acestei luni, un serviciu de video-consultanta. Astfel, toti cei care au achizitionat un bilet de avion AIR France si o asigurare de calatorie ALLIANZ pot beneficia, fara costuri suplimentare, de video-consultanta medicala pe timpul calatoriei, serviciu oferit de un cadru medical din cadrul Colegiului Medicilor francezi. Clientii pot accesa acest serviciu in orice moment (inclusiv noaptea, in weekend sau in zile de sarbatori legale), consulatiile fiind confidentiale.

Exemple:

O familie in vacanta in Spania - mama, ingrijorata de simptomele de laringita pe care le prezinta copilul sau si de care acesta sufera in mod frecvent, acceseaza serviciul de video-consultanta. Cadrul medical analizeaza situatia si, daca pacientul nu prezinta simptome grave, prescrie o reteta pentru medicamentele cu efect antiinflamator pe care copilul le ia de obicei. Familia se poate bucura in continuare de vacanta.

Concediu cu prietenii in Grecia - o tanara prezinta semnele unei iritatii pe brat. Ingrijorata de starea de sanatate, acceseaza serviciul de video-consultanta. Cadrul medical analizeaza situatia, adreseaza toate intrebarile necesare in acest sens si o asigura ca nu este o problema grava, recomandandu-i, in schimb, un unguent pe care il poate achizitiona de la orice farmacie.

Aceasta este, potrivit sursei citate, o premiera pentru Franta, acolo unde, desi e accesibila la nivel global (mai putin in Coreea de Nord), video-consultanta este inclusa pentru prima oara in polita de calatorie. Acest serviciu este util pentru tratarea simptomelor minore si vine in completarea asistentei medicale care, de obicei, este oferita in pachetele de asistenta pentru calatorii.

"Acest nou serviciu pe care il oferim clientilor aduce plus-valoare autentica, linistindu-i pe calatori atunci cand sunt plecati de acasa. Video-consultanta le ofera clientilor linistea sufleteasca de care ei au nevoie cand calatoresc, stiind ca au acces, 24 de ore din 24, la expertiza medicala specializata si, atunci cand este cazul, pot obtine rapid si reteta medicala de care au nevoie", explica Patrick ALEXANDRE - EVP AIR France-KLM, Commercial & Sales & Alliances.

"Pentru noi, este important sa dezvoltam servicii diferite in aceeasi linie cu inovatiile tehnologice si noile tendinte in randul consumatorilor. Video-consultanta e parte a strategiei noastre in materie de inovatie si reprezinta o solutie de ultima generatie pentru asistenta medicala online. Acest serviciu rezoneaza cu valorile AIR France, care acorda o atentie deosebita in a le oferi clientilor experienta unei calatorii linistite", spune si Noel GHANIME - CEO, ALLIANZ Partners France.