1asig.ro

ALLIANZ-TIRIAC a asigurat Sports Festival de la Cluj

ALLIANZ-TIRIAC a sustinut Sports Festival de la Cluj, eveniment care celebreaza performanta si reactiveaza apetitul publicul larg pentru sport. Cei peste 120.000 de participanti s-au bucurat, timp de 4 zile, de 30 de sporturi, 12 competitii pentru profesionisti si amatori, de un meci demonstrativ oferit de legende ale sportului mondial, de concerte si de divertisment.

PROMO


"Pe scurt, AZT a sustinut financiar Sports Festival in calitate de partener - prin contractarea unui pachet de servicii publicitare - si, totodata, in calitate de partener asigurator, prin acordarea politei de asigurare de raspundere civila a organizatorului", au explicat, pentru 1asig.ro, reprezentantii ALLIANZ.

Prezent la Sports Festival, Virgil SONCUTEAN (foto), CEO, ALLIANZ-TIRIAC, a vorbit despre rolul asigurarilor in sport si despre solutiile oferite de companie pentru protectia prin asigurare a sportivilor.

Ce a insemnat Sports Festival pentru ALLIANZ-TIRIAC? "O oportunitate de a celebra performanta sportiva, de a promova importanta practicarii sportului in randul copiilor si al tinerilor, de a re-activa apetitul publicului larg pentru sport. Pe parcursul celor 4 zile de festival, amatori si profesionisti, campioni si antrenori, parinti si copii au putut practica sportul preferat sau au invatat regulile unor sporturi noi. Membrii comunitatii s-au bucurat de reprezentatii sportive stradale si de intalniri cu personalitati de top ale sportului international. Au participat la meciuri demonstrative oferite de figuri legendare ale sportului international: Simona HALEP si Marius COPIL vs. Flavia PENETTA si Fabio FOGNINI", au explicat oficialii asiguratorului.

Sportul adoptat de ALLIANZ-TIRIAC in cadrul festivalului a fost alergarea. Organizarea competitiei de alergare /crosul s-a facut cu suport AZT iar castigatorii curselor au fost premiati de noi.

Sports Festival a recreat, in perioada 13-16 iunie 2019, un intreg univers deschis oricarui iubitor de miscare si a adus in fata publicului un devarat spectacol al sportului. In cele 4 zile de festival, peste 120.000 de oameni au participat la activitatile pregatite. Tenisul a fost vedeta acestei editii a festivalului, iar sportul a fost celebrat printr-o parada impresionanta a cluburilor sportive la care au participat peste 5.000 de campioni, sportivi si amatori, adulti si copii.

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este una dintre cele mai mari companii din domeniu. Valoarea subscrierilor societatii, la nivel agregat (asigurari generale si asigurari de viata & sanatate), a depasit 1,3 miliarde de lei in 2018, in crestere cu 7,3% fata de anul precedent, reiese din raportul anual publicat de companie.

471 accesari