1asig.ro
1asig.ro

ALLIANZ extinde colaborarea pe segmentul de asigurari auto cu Ford Credit Europe

5 min. / 1.540 cuvinte
ALLIANZ Partners a extins, prin intermediul brandului sau specializat ALLIANZ Automotive, colaborarea cu Ford Credit Europe (FCE) pe segmentul asigurarilor auto, noteaza The Verdict. Potrivit sursei citate, cele doua companii colaboreaza din 2013, oferindu-le clientilor Ford diverse solutii de asigurare pe mai multe piete, inclusiv Germania, Italia, Franta si Spania.

PROMO


Extinderea acestei colaborari presupune, printre altele, ca ALLIANZ si FCE sa dezvolte proiecte strategice prin intermediul carora sa ofere solutii locale de asigurare, luand in considerare dinamica specifica a pietei si cerintele consumatorilor. Totodata, companiile vor continua sa inoveze produsele si serviciile oferite si sa dezvolte noi solutii de mobilitate, mai arata The Verdict.

"Acest lucru marcheaza o noua era de colaborare strategica intre FCE si ALLIANZ, ce are la baza calea de succes pe care am construit-o deja impreuna. Vom continua sa colaboram indeaproape cu dealerii Ford si sa le oferim clientilor Ford produse si servicii inovatoare de asigurare care raspund nevoilor in continua schimbare ale acestora", spune Claudius LEIBFRITZ - Member, ALLIANZ Partners Board of Management & CEO, ALLIANZ Automotive.

"ALLIANZ a colaborat cu FCE pe o serie de piete europene, pentru a furniza produse si servicii ce raspund atat celor mai inalte standarde ale clientilor, cat si cererii retelei de distributie. Continuand experienta si relatia cu ALLIANZ in aceste momente pline de provocari, ne va ajuta sa raspundem nevoilor in continua schimbare ale clientilor, pe masura ce acestia adopta achizitiile online, vehiculele electrice si alte solutii de mobilitate", a declarat si Matthew HUNT - European Insurance Manager, FCE.

269 accesari