1asig.ro
1asig.ro

APRIL Broker de Asigurare a cesionat portofoliul de clienti catre MIB

5 min. / 1.540 cuvinte
Urmare a schimbarilor introduse de Legea 236/2018 care transpune IDD, APRIL Broker de Asigurare a ales sa se concentreze pe activitatea sa principala, de regularizare a daunelor si asistenta. Portofoliul de clienti pe asigurari a fost cesionat catre MILLENIUM Insurance Broker - MIB, un broker premium, pentru a mentine clientilor acelasi nivel ridicat de protectie si profesionalism cu care erau obisnuiti.

PROMO


Stefan PRIGOREANU, CEO, MIB, a declarat: ''Suntem deosebiti de onorati ca alegerea a fost MIB. Vom trata toti clientii proveniti de la APRIL cu aceeasi implicare, seriozitate si onestitate."

La randul sau, Tatiana IONESCU, CEO, APRIL, a afirmat: "Avem convingerea ca echipa MIB va duce mai departe tot ceea ce am cladit noi ca broker de asigurare. Pe de alta parte, APRIL isi continua evolutia si redevine CORIS Assistance, un nume emblematic pe piata asigurarilor, un partener de incredere atunci cand calatoresti in tara sau in afara ei, prin serviciile de asistenta pe care le ofera (asistenta de calatorie, asistenta medicala, asistenta rutiera sau asistenta la domiciliu)".

CORIS Assistance ramane membra a retelei internationale APRIL/CORIS , specializata in furnizarea de servicii de asistenta medicala si de calatorie, precum si de loss-adjusteri, cu un inalt standard de calitate".

MILLENIUM Insurance Broker - MIB este unul dintre principalii 10 jucatori de pe piata de brokeraj din Romania, cu o cota de piata de 2,19%, conform datelor prezentate de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiare, avand o structura echilibrata a portofoliului (RCA 52% din total prime intermediate). MIB s-a implicat permanent in dezvoltarea pietei de asigurari, fiind primul broker care a devenit francizor si primul broker cu un sistem paperless functional.

512 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO