1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ASF a aprobat numirea lui Virgil SONCUTEAN in functia de Director General al ALLIANZ-TIRIAC. Liliana STEFENEL va fi Director General Adjunct

In cadrul sedintei din data de 21 septembrie 2016, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat numirea lui Virgil SONCUTEAN in functia de Director General si a Lilianei Mirela STEFENEL in functia de Director General Adjunct la societatea ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Liliana STEFENEL lucreaza in domeniul asigurarilor din anul 1998, exclusiv in cadrul ALLIANZ-TIRIAC, in aria financiar-contabilitate. Dupa 5 ani petrecuti in sucursala ALLIANZ-TIRIAC Sibiu, Liliana STEFENEL a fost promovata, mai intai, in functia de Director Economic Regional (regiunea Vest), pentru ca, in perioada 2006 - 2013 sa coordoneze activitatile contabile consolidate ale ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, din pozitia de Director al Diviziei Contabilitate.

Incepand cu anul 2013, Liliana STEFENEL, coordoneaza Directia Financiar Contabilitate ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Incepand cu 1 septembrie a.c., Virgil SONCUTEAN, fostul Director Executiv Vanzari si Distributie si Director General Adjunct al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, a preluat oficial functia de CEO al companiei. Acesta l-a inlocuit, astfel, pe Remi VRIGNAUD care, dupa patru ani la conducerea asiguratorului, va ocupa o noua pozitie in cadrul grupului german, coordonand activitatea cancelariei lui Oliver BAETE, CEO-ul grupului ALLIANZ.

Recent, ALLIANZ-TIRIAC a anuntat ca Nicolae AVRAM preia functia de Director al Directiei Vanzari si Distributie, incepand cu data de 1 octombrie a.c., functie ocupata anterior de Virgil SONCUTEAN (2012 - 2016)

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a inregistrat, in primul semestru al anului in curs, venituri la nivel agregat (asigurari generale si asigurari de viata & sanatate) de peste 598 milioane lei, in crestere cu aproximativ 13% fata de acelasi interval al anului precedent. In aceeasi perioada, profitul operational consolidat a urcat la 51,7 milioane lei, cu 11,5 milioane lei mai mult fata de primul semestru al anului.