1asig.ro

Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati cumpara asigurari pentru nave si bunuri

5 min. / 1.540 cuvinte
Regia Autonoma Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati organizeaza o licitatie publica, in luna aprilie, pentru achizitionarea unui set de servicii de asigurare a navelor si a mijloacelor de semnalizare, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

PROMO


Valoarea contractului este cuprinsa intre 258.440 si 387.660 lei. "Valoarea minima a intervalului, respectiv de 258.440 lei fara TVA, reprezinta valoarea estimata pana la 31 decembrie 2020 in functie de care se vor elabora si evalua ofertele, in timp ce valoarea maxima a intervalului, respectiv de 387.660 lei fara TVA, reprezinta valoarea estimata pana la 30 aprilie 2021 ce contine si valoarea posibilelor suplimentari", se arata in caietul de sarcini.

Criteriul de atribuire a contractului va fi dat de pretul cel mai scazut.

Potrivit caietului de sarcini, in polita de asigurare vor fi incluse 45 de nave si 49 mijloace de semnalizare - lampi si baliza hidrometeorologica.

"Polita de asigurare nave si bunuri - mijloace de semnalizare se cere a fi o polita de asigurare in caz de pierdere totala, avarie comuna, avarie particulara, cheltuieli de salvare, avarii si raspundere pentru coliziuni cu terti inclusiv cheltuieli de ranfluare a navelor, la fel pentru toate navele si bunurile - mijloacele de semnalizare", conform documentului citat.

*Sursa foto: afdj.ro

317 accesari