1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Autoritatile luxemburgheze au dat "unda verde" Sompo International pentru infiintarea unei subsidiare post-BREXIT

Sompo International Holdings (SI), re/asigurator property/casualty cu sediul in Bermuda, a anuntat ca a primit "unda verde" din partea Ministerului de Finante din Luxemburg in vedere infiintarii unei subsidiare - SI Insurance Europe (SIIE).

"Infiintarea SIIE, subsidiara care va deveni operationala in 2018, ofera companiei posibilitatea de a-si deservi clientii din Spatiul Economic European dupa BREXIT, fiind cea mai potrivita platforma pentru strategia noastra de expansiune la nivelul intregii Europe continentale", se arata in comunicatul de presa publicat de companie.

Astfel, reprezentantii Sompo International Holdings au punctat asupra faptului ca, SIIE urmeaza a integra si activitatea Sompo Japan Nipponkoa Insurance Company of Europe Limited, companie care desfasoara activitate la nivelul Italiei, Frantei, Spaniei, Germaniei si Belgiei.

Totodata, Sompo International Holdings a mentionat ca isi va mentine prezenta pe piata Lloyd's, atat prin intermediul birourilor sale actuale din Londra, cat si a celor de pe teritoriul Europei continentale.