1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Baden-Baden XPRIMM Reception: Cine au fost castigatorii XPRIMM Insurance Awards?

Duminica, 22 octombrie a.c. s-a desfasurat, la Kurhaus Casino in Baden-Baden, cea de-a 9-a editie a Baden-Baden XPRIMM Reception, evenimentul traditional organizat de XPRIMM cu prilejul intalnirii reasiguratorilor.

In cadrul evenimentului a avut loc si Ceremonia XPRIMM Insurance Awards, in cadrul careia au fost acordate Premiile XPRIMM pentru contributia la dezvoltarea si evolutia pietelor de asigurari si reasigurari. Castigatorii din acest an au fost:
  • SCOR
  • VIENNA Insurance Group - VIG
  • EUROINS Insurance Group
  • Russian National Reinsurance Company - RNRC
  • AZ Re
De-a lungul anilor, Premiile XPRIMM au fost acordate profesionistilor, companiilor si jucatorilor din piata de re/asigurari care s-au remarcat printr-o contributie deosebita la dezvoltarea pietelor de asigurari si reasigurari in care activeaza.

In cadrul receptiei, profesionistii din asigurari au avut, de asemenea, ocazia de a interactiona direct cu specialisti din piata de reasigurare mondiala, dar si de a afla mai multe informatii despre pietele de asigurare din Romania, ECE, Rusia si CIS. Nu in ultimul rand, participantii la Baden - Baden XPRIMM Reception 2017 s-au numarat printre primii cititori ai celor cinci noi publicatii XPRIMM lansate in Baden-Baden: XPRIMM Insurance Report CEE, SEE & CIS - 1H2017, XPRIMM Insurance Profile Russia - 1H2017, XPRIMM Insurance Profile Turkey - FY2016 & 1H2017, XPRIMM Insurance Profile Kazakhstan - FY2016 & 1H2017 si XPRIMM Insurance Profile Romania - 1H2017.

Baden - Baden XPRIMM Reception 2017 a fost sprijinita de JLT Re, in calitate de Partener Oficial, precum si de VIENNA Insurance Group - VIG, RNRC - Russian National Reinsurance Company, TRUST Re, EUROINS, CertAsig si NTT Data, in calitate de Parteneri.