1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Buget de 1,39 milioane de lei ...

Buget de 1,39 milioane de lei pentru asigurarea RCA a mijloacelor de transport in comun din Cluj Napoca

Compania de Transport Public (CTP) Cluj Napoca organizeaza, in luna noiembrie, o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pentru 526 de vehicule, pe o perioada de 12 luni, apartinand parcului auto al companiei.

Valoarea contractului este estimata la 1,39 milioane de lei, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Potrivit caietului de sarcini, indiferent de locul in care s-a produs accidentul cu autovehiculul asigurat, fie el pe drumurile publice, sau pe drumuri care nu sunt deschise circulatiei publice, in incinte si in orice alte locuri, atat in timpul deplasarii, cat si in timpul stationarii, asiguratorul RCA va acorda despagubiri pana la limita de despagubire atat pentru prejudiciul produs de dispozitivele sau instalatiile cu care a fost echipat vehiculul, cat si pentru prejudiciile produse din culpa conducatorului vehiculului asigurat, inclusiv pentru cazurile in care nu este titularul unui permis care sa ii dea dreptul de a conduce vehiculul respectiv.

Mai mult, vor fi despagubite si prejudiciile provocate tertilor, chiar si pentru situatiile in care s-ar putea produce deschiderea usirlor vehiculului in timpul mersului.

Conform documentului, toate autovehiculele apartinand CTP Cluj Napoca si au suferit avarii in urma unor accidente, vor fi reparate in cadrul unui service autorizat, service-uri stabilite de comun acord cu firma asiguratoare sau service-ul propriu CTP Cluj Napoca.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 19 noiembrie 2019, ora 15:00.

Anuntul complet si documentele aferente pot fi gasite aici.

*Sursa Foto: Primaria Cluj Napoca

PROMO