1asig.ro
1asig.ro

Buget de 9,5 milioane de lei pentru asigurari de sanatate dedicate angajatilor TRANSGAZ

5 min. / 1.540 cuvinte
S.N.T.G.N TRANSGAZ organizeaza o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de asigurari private de sanatate pentru toti angajatii societatii, pe o durata de 3 ani, urmand sa fie incheiate 3 acorduri subsecvente, a cate 12 luni fiecare, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

PROMO


Valoarea contractului este estimata la 9,5 milioane de lei (2,03 milioane de euro), conform anuntului de participare la licitatie.

Criteriul de atribuire al contractului este cel mai bun raport calitate-pret.

Potrivit caietului de sarcini, valoarea maxima disponibila pentru prima de asigurare este de 150 euro/angajat/an. Astfel, numarul minim de angajati asigurati, pe perioada incheierii contractelor subsecvente, pentru care se vor incheia polite este estimat la 4.000 de persoane, iar numarul maxim este 4.500 de angajati.

Pe durata acordului cadru de 3 ani, numarul minim de angajati asigurati pentru care va fi incheiata polita de asigurare de sanatate este estimat la 12.000 (4.000 angajati/an x 3 ani), iar cel maxim este 13.500 (4.500 persoane/an x 3 ani).

La 31 mai 2019, TRANSGAZ avea 4.299 de angajati cu contract individual de munca.

Conform documentului, pachetul de asigurare privata de sanatate trebuie sa contina lista serviciilor medicale asigurate, pentru pachetul de baza (spitalizare, ambulatoriu de specialitate, suport call center 24/24 ore, 7/7 zile, servicii medicale de recuperare si fizioterapie, si servicii medicale stomatologice).

De asemenea, asigurarea va acoperi costurile efectuate de asigurat cu spitalizarea in limita sumei minime de 3.000 de lei/an.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 octombrie, ora 15:00.

521 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO