1asig.ro
1asig.ro

Buget de pana la 4,8 milioane de lei pentru asigurarea CASCO a ambulantelor din Brasov

5 min. / 1.540 cuvinte
Serviciul de Ambulanta Judetean Brasov organizeaza o licitatie, in luna noiembrie a.c., pentru achizitionarea unui pachet de asigurari CASCO, fara fransiza, pentru 63 de autosanitare si 2 autoturisme apartinand parcului auto.

PROMO


Valoarea contractului este cuprinsa intre 4,1 milioane de lei si 4,8 milioane de lei pe o perioada de 48 de luni, potrivit anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi dat de pretul cel mai scazut.

Conform documentatiei de atribuire, asigurarea CASCO va acoperi riscurile produse de avarii sau distrugeri ale autosanitarei asigurate, sau a echipamentelor, precum si a soferului, fie in mers sau in stationare. De asemenea, se vor mai acorda despagubiri pentru ciocniri, lovituri, izbituri, caderi, incendiu, dezastre naturale sau vandalism.

De asemenea, despagubirile acordate vor acoperi si cheltuieli privind transportul la service, pagubele produse autosanitarei asigurate, pagubele produse anveloperlor, iar in caz de dauna totala, epava autosanitara va ramane in posesia asiguratului.

In ceea ce priveste efectuarea reparatiilor necesare ca urmare a unor eventuale evenimente, autosanitarele vor fi reparate la societatile agreate de catre achizitor, cu piese noi furnizate de catre reprezentantele autorizate ale marcilor autovehiculelor. Pentru autosanitarele al caror an de fabricatie este 2018 si 2019 vor fi reparate strict la reprezentantele marcii respective, intrucat acestea se afla in garantie.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 20 noiembrie 2019, ora 15:00.

Anuntul complet si documentele aferente pot fi gasite aici.

483 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO