Cornelia COMAN - CEO, Nationale-Nederlanden Spania - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
29
1 EUR = 4.6660 RON
1 USD = 4.0348 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Cornelia COMAN - CEO, Nationale-Nederlanden Spania


Cornelia COMAN CEO al NN Romania in perioada 2008-2012, Cornelia COMAN a fost numita, miercuri, in functia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania, mandatul ei urmand sa inceapa de la 1 iulie 2016.

Ea il inlocuieste pe Robin BUIJS, care a ocupat pozitia de CEO al companiei in ultimii patru ani.

Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experienta de aproape doua decenii in industria asigurarilor de viata. In ultimii patru ani, Cornelia COMAN a ocupat pozitia de CEO al NN Ungaria, iar anterior a condus NN Asigurari de Viata Romania (fosta ING Asigurari de Viata).

"Cornelia COMAN a construit in Ungaria o organizatie cu rezultate financiare imbunatatite si un nivel mai ridicat de satisfactie si retentie a clientilor care au dus la o pozitie mai puternica pe piata pentru compania noastra. Suntem increzatori ca va continua sa conduca si NN Spania cu succes", a declarat Robin SPENCER, CEO International Insurance.

Cornelia COMAN si-a inceput cariera in cadrul NN Asigurari de Viata Romania in anul 1998, in pozitia de Actuar, si a fost promovata Actuar-sef trei ani mai tarziu. Din 2006, ea a ocupat pozitia de Director General Adjunct al NN Asigurari de Viata, fiind numita CEO al companiei in 2008. La conducerea NN Ungaria, Cornelia COMAN a dezvoltat si implementat alaturi de echipa strategia pe termen lung a companiei, predand conducerea lui Imre SZTANO incepand cu 1 martie 2016.

"Am primit cu mult entuziasm si incredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, cand voi prelua pozitia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania si ma voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea sa dezvolt in continuare operatiunile NN intr-o piata dinamica si matura a asigurarilor de viata cum este Spania", a declarat Cornelia COMAN, CEO Nationale-Nederlanden Spania.


Publicat pe 13.04.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM