1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
CONCURS: A fost lansata a doua ...

CONCURS: A fost lansata a doua provocare din cadrul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"!

Deoarece Octombrie este, in acest an, Luna Asigurarilor de Locuinte si a Constientizarii Schimbarilor Climatice, in cadrul campaniei a fost lansata a doua provocare care ii indeamna pe romani sa actioneze pentru a combate factorii care conduc la astfel de fenomene.

Vrei sa afli despre ce e vorba de aceasta data? Intra pe pagina de Facebook Asigura-te!

Tu poti duce la indeplinire provocarea?

Despre "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este organizata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Partenerii Strategici ai proiectului sunt PAID Romania - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, OMNIASIG VIG si GROUPAMA Asigurari. De asemenea, demersul este sustinut de EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, UNIQA Asigurari, DESTINE Broker, ASIROM VIG, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, ERGO Asigurari, GrECo Romania, GENERALI Romania, EUROLIFE ERB, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, INTER Broker de Asigurare, DAW Management Broker de Asigurare, GARANTA Asigurari, AON Romania, VERASIG Broker, CONSULTANT AA si OTTO Broker in calitate de Parteneri.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ, ziuaveche.ro si spatiulconstruit.ro.

Cea de-a VII-a editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" are ca obiectiv sa le reaminteasca romanilor ca pot face ceva pentru siguranta locuintei lor, chiar si in fata unor dezastre de proportii.

Mai mult decat atat, in acest an, in premiera, campania urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintelor romanilor, cat si asupra masurilor pe care le pot lua acestia pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.).

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe
asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.

PROMO