1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
CONCURS dedicat soferilor ...

CONCURS dedicat soferilor pregatiti pentru iarna

Al doilea concurs in cadrul caruia soferii sunt invitati sa demonstreze ca sunt pregatiti pentru sezonul rece a fost lansat joi, 12 decembrie a.c.. Acesta se desfasoara in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera "Iarna, la volan" si este disponibil pe pagina de Facebook Treaz la volan.

Astfel, toti cei care doresc sa participe sunt invitati sa lase un comentariu la postarea concursului in care sa precizeze daca si-au echipat masina cu anvelopele de iarna, cand au verificat ultima oara nivelul uleiului si si nivelul antigelului si in ce luna le expira polita RCA.

Concursul este al doilea dintr-o serie de trei dedicate soferilor si se desfasoara pana pe 19 decembrie, inclusiv.

Despre campanie

GENERALI Romania deruleaza, alaturi de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, pe intreaga perioada a lunii decembrie, a treia editie a campaniei nationale de preventie si siguranta rutiera "Iarna, la volan!". In acest an, alaturi de sfaturile dedicate soferilor, campania se extinde, incluzand si recomandari de siguranta dedicate pietonilor, in special in sezonul rece.

Demersul are ca obiective cresterea nivelului de constientizare a soferilor romani cu privire la riscurile pe care le implica sofatul pe timp de iarna si masurile ce pot fi luate pentru a le reduce, dar si de a atrage atentia pietonilor asupra necesitatii de a traversa corect. Indirect, efortul concentrat de comunicare ar urma sa conduca, de asemenea, la o reducere a numarului de accidente inregistrate pe timp de iarna.

"Iarna, la volan" face parte din demersul mai amplu "FII TREAZ LA VOLAN!" - un proiect ce are rolul de a atrage atentia soferilor din Romania asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in siguranta la volan. Mai multe detalii sunt disponibile pe treazlavolan.ro/iarna si pe Facebook/treazlavolan.