1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cariera profesionala in domeniul asigurarilor, in dezbatere la RFI

Cum privesc tinerii domeniul asigurarilor ca potentiala industrie in care sa activeze? Cum pot fi mai bine fidelizati angajatii unei companii? Despre aceste subiecte, si nu numai, vor discuta marti, la emisiunea "Ora de risc" difuzata marti de RFI incepand cu ora 13:30, Rodica SFETU, Director Divizie Resurse Umane si Organizare, GENERALI Romania, Oana LEOVEANU, Managing Partner, Repliqa - o companie specializata in tehnici de fidelizare a angajatilor si "well being", si Sergiu COSTACHE - Presedinte, PRIMM Asigurari & Pensii.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este oferita in parteneriat de GENERALI Romania, BCR Pensii si portalul 1asig.ro.

PROMO