1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Caz umanitar - CERTASIG

In luna aceasta societatea noastra a fost zguduita de o situatie fara precedent. Colega noastra, Alina Arseni, a fost diagnosticata cu una dintre cele mai agresive forme de cancer: limfom splenic gradul IV, diagnostic confirmat si de un reputat centru medical vienez.

In curand Alina va implini 35 de ani, este o sotie iubita si iubitoare, o mamica tanara a unui baietel de 1 an si Jumatate si pana de curand o persoana cu o pofta de viata si o forta de munca exemplara. Este colega noastra din 2007, un bun profesionist, un om corect si drept, cu o personalitate discreta si eleganta care a dus povara acestei boli cu demnitate si fara zgomot. Multi dintre dumneavoastra ati cunoscut-o.

Afectiunea Alinei este greu de gestionat, evolueaza extrem de rapid, este imprevizibila si cu implicatii grave, cu totii stim acest lucru, putini insa ne putem inchipui suferinta, durerile, deznadejdea si teama prin care Alina trece acum. Teama pentru ea si pentru baietelul ei care se insenineaza cand o aude si o vede si care nu stie de ce mami nu mai e cu el, pentru sotul ei care o iubeste si o vrea alaturi in continuare fiindca i-a promis ca o va proteja si iubi toata viata si acum nu o poate face, teama pentru toata familia ei.

Alina vrea sa traiasca si sa isi creasca copilul mult dorit, Alina vrea sa rada si sa se bucure de viata, isi doreste sa daruiasca fiindca are multe de daruit. Dumnezeu face minuni pentru oameni, prin oameni! Salvarea ei depinde si de noi, de gandurile bune si de rugaciunile noastre pentru ea, de tot ce oamenii pot face pentru oameni in situatii ca aceasta.

Ii putem reda speranta pentru viata pe care cu totii ne-o dorim pentru noi si pentru copiii nostri. O putem face, uniti si solidari. Dorim sa o ajutam cat de mult posibil pentru a putea avea acces la tratamente care sa o ajute si sa o vindece. Acestea sunt costisitoare, inaccesibile pentru cei mai multi dintre noi.

Va rugam sa fiti alaturi de ea si va multumim pentru orice gest cat de mic .Donatiile pot fi facute in conturile deschise in numele ei:

IBAN RON - RO49BTRLRONCRT0247781201

IBAN EURO - RO96BTRLEURCRT0247781201


Ajutati-ne sa nu o pierdem pe Alina.