1asig.ro
1asig.ro

Cine este noul Director General al ACORD Grup?

5 min. / 1.540 cuvinte
Consiliul de Administratie al societatii de asigurare ACORD Grup, companie aflata in top 10 societati de profil din Moldova, a numit-o de curand pe Natalia ROSCA in functia de Director General al companiei. Aceasta a obtinut si avizul corespunzator, conform legislatiei in vigoare, din partea Comisiei Nationale a Pietei Financiare din Moldova (CNPF).

PROMO


Natalia ROSCA are o bogata experienta in domeniul financiar si de asigurari, de peste 30 ani, ocupand diverse functii in cadrul mai multor companii de asigurare, specializata in domeniul financiar-contabil. Incepand cu 2014 si pana in prezent, aceasta a detinut pozitia de Director Financiar in cadrul ACORD Grup.

"2018 a fost un an plin de provocari, atat pentru asiguratori cat si pentru intermediari, tinand cont de modificarile legislative in domeniul RCA cat si de presiunea pentru a creste ponderea claselor facultative de asigurare. Mizam pe dezvoltarea echipei si a afacerilor noastre in 2019, mentinand calitatea serviciilor prestate catre clientii si partenerii nostri", a declarat Natalia ROSCA pentru portalul specializat xprimm.md.


Pe piata din Moldova si-au desfasurat activitatea in anul precedent 14 societati de asigurare active, insumat, primii cinci asiguratori au generat circa 62,4% din totalul subscrierilor. Detalii aici.

Despre ACORD Grup

ACORD Grup detine cea de a 8-a pozitie in clasamentul asiguratorilor din Moldova, inregistrand in anul precedent subscrieri de 92,3 milioane lei, in crestere cu circa 9% fata de anul precedent. De asemenea, ACORD Grup a achitat in anul precedent daune in valoare de peste 31 milioane lei, avand o rata a solvabilitatii de 179% si un coeficient de lichiditate de 2,47%.

5.121 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO