1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Clientii METROPOLITAN Life isi pot achita asigurarile de viata prin PayPoint

PayPoint Romania, operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta semnarea unui nou parteneriat cu asiguratorul METROPOLITAN Life, parte a grupului MetLife, Inc.

Serviciul se adreseaza clientilor METROPOLITAN Life care au incheiate polite de asigurare de viata. Acestia le pot astfel plati prin intermediul celor peste 11.700 puncte de plata PayPoint din intreaga tara.

Efectuarea unei plati se realizeaza extrem de simplu: clientul METROPOLITAN Life vine intr-unul din magazinele partenere PayPoint fie cu un document ce contine cod de bare, fie cu numarul de polita (in functie de polita detinuta), vanzatorul scaneaza, respectiv introduce acest cod, incaseaza banii in numerar si ii inmaneaza clientului chitanta emisa de terminal cu toate detaliile tranzactiei. Modalitatea de plata oferita de PayPoint este extrem de sigura si rapida.

Totodata, consumatorii nu platesc niciun comision suplimentar, iar accesul la sistemul PayPoint nu este conditionat de cumparaturi in magazin.

"Cautam constant sa oferim clientilor posibilitatea de a-si alege modalitatea cea mai facila pentru ei de a beneficia de protectia continua oferita de asigurarile de viata achizitionate. De astazi, partenerul nostru PayPoint ne sprijina cu peste 11.700 de puncte de plata disponibile la nivel national. Astfel clientii METROPOLITAN Life pot alege sa efectueze plata asigurarilor de viata si prin acest mijloc aflat in proximitatea casei sau a locului unde isi desfasoara activitatea. Este o alta modalitate de plata prin acest sistem electronic fata in fata, care se alatura celorlalte optiuni de plata pe care clientii le au la dispozitie in mediul bancar si in cel online", a declarat Mihai COCA-COZMA, Head of Operations, METROPOLITAN Life.

"Ne bucuram sa oferim consumatorilor un nou furnizor important pentru care pot face de acum plati si ne reiteram promisiunea de a fi mereu alaturi de acestia cu servicii cat mai diverse, intr-o retea de comercianti parteneri pozitionati optim", a afirmat Mugur DOGARIU, Managing Director, PayPoint Romania.

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, compania are incheiate contracte cu 165 clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor, al serviciilor financiare si nu numai.

In Sectorul financiar-bancar, PayPoint are parteneriate cu: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, EOS KSI Romania, GARANTI Credite de Consum, PATRIA Credit, UniCredit Consumer Financing, CAMPION Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, MAXYGO Broker de Asigurare, GARANTI Bank, Debt Collection Agency, UNIQA Asigurari, Telecredit IFN, Nextebank, good.bee Credit, GetBack Recovery, ERB Retail Services, CAR Bistrita, OTP Factoring, GROUPAMA Asigurari, NN Asigurari de Viata, PINTILIE Broker de Asigurare, TBI Credit, Ultimo Portfolio Investment, Cycle European, BRD Finance IFN, METROPOLITAN Life.

METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si filiala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Infiintata in 1868, MetLife este una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor, pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa gaseasca directia intr-o lume in permanenta schimbare. MetLife are operatiuni deschise in peste 40 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu. In Romania, METROPOLITAN Life are peste 19 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Doua milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de METROPOLITAN Life la nivel local.