1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cum ii educam pe tineri sa se ...

Cum ii educam pe tineri sa se preocupe de pensie inca din momentul angajarii?

Mai putin de 2% dintre romanii care au intrat in sistemul de pensii private Pilonul II, in prima parte a acestui an, au optat singuri fondul de pensie la care sa contribuie. Despre acesta situatie, efectele schimbarilor din domeniu, dar si despre viitorul pensiilor private vor discuta Radu CRACIUN - Presedintele APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) si Presedintele BCR Pensii - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 3 decembrie a.c.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi), 89 FM (Sibiu), 96,9 FM (Timisoara) si 107.3 FM (Chisinau) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Aceasta este sustinuta de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii si portalul 1asig.ro.

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

PROMO