1asig.ro
1asig.ro

DAS lanseaza si in Romania o aplicatie IT dedicata constatarii daunelor auto

5 min. / 1.540 cuvinte
DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH lanseaza si in Romania o aplicatie IT - "Tunel Scanner" -, dedicata constatarii daunelor auto tip Paintless Dent Repair (PDR).

PROMO


Paintless Dent Repair sau, pe scurt, PDR este o tehnologie relativ noua pentru a indeparta deformatiile exterioare ale caroseriilor de automobile, fara necesitatea revopsirii sau a indepartarii finisajului de fabrica., au explicat reprentantii companiei.

Conform acestora, tehnologia tip "tunel scanner" este una noua pe aceasta piata de asigurari auto in ceea ce priveste rapiditatea de executie si evaluarea corecta a constatarii daunelor auto pentru asigurarile tip CASCO in cazul caderilor de grindina , loviturilor usoare de parcare etc .

In contextul vremurilor actuale, cand se cere tot mai mult o distantare sociala si evitarea contactului dintre persoane, venim in intampinarea Societatilor de Asigurare din Romania cu propunerea unei colaborari privind evaluare corecta a daunelor auto in conditiile in care vor aparea calamitati cauzate de tip ,, caderi de grindina , lovituri usoare de parcare , etc ,, .

Avand o experienta de 20 ani pe piata mondiala, DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH cu sediul in Germania si reprezentanta in Romania a implementat aplicatia de scanare inteligenta tip ,,tunel scanner" a tuturor deformarilor usoare ale unei caroserii auto de tip lovituri de grindina , de parcare etc .

"DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH va crea in orasul calamitat de caderea grindinei, un centru de daune in care va fi montata acesta tehnologie , care in aprox 4-5 minute va scana si va calcula numarul de lovituri si dimensiunea acestora, va evalua corect dimensiunea daunei si va emite automat un raport tip "proces verbal de constatare". Automat se genereaza si un deviz de reparatie estimativ. Care va fi propus societatii de asigurare emitenta a politei de asigurare CASCO", precizeaza oficialii companiei.

Ramane la latitudinea utilizatorului / asiguratorului daca se doreste sa repare autoturismul cu DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH sau cu alta unitate reparatoare services pe o reparatie clasica".

"Suntem din ce in ce mai prezenti pe piata din Romania cu servicii de calitate si solutii informatice care vin sa acopere cerintele societatilor de asigurare privind repararea autoturismelor prin aceasta metoda care genereaza o serie de avantaje atat pentru asigurat cat si pentru societatea de asigurare ,as mentiona aici calitatea si timpul redus de eveluare si executie a reparatiilor cu un cost redus fata de o reparatie clasica", au declarat reprezentantii DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH.

"Dorim sa transmitem un mesaj, atat societatiilor de asigurare cat si altor oragnizatii profesionale din piata de asigurari, ca ne dorim parteneriate prin care sa raspundem cerintelor de calitate / pret pentru asiguratii societatilor din Romania", au adaugat acestia.

541 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO