1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
DAW Management: Clientii nu ...

DAW Management: Clientii nu neglijeaza incheierea asigurarilor pentru bunuri si sanatatea lor

Perioada de relaxare venita dupa cea de lockdown a insemnat o usoara "dezghetare" a pietei si s-a observat o evolutie favorabila a numarului de polite de asigurare. Clientii au devenit mai prudenti si responsabili, dar nu neglijeaza incheierea politelor de asigurare pentru bunurile si chiar pentru sanatatea lor, a declarat Delia TRAISTARU, Director Dezvoltare, DAW Management Broker.

"Asiguratii au inteles ca solicitarea de amanare a ratelor este mult mai sanatoasa decat rezilierea politelor iar, cu sprijinul asiguratorilor, am reusit sa mentinem politele in vigoare", a adaugat Delia TRAISTARU.

DAW Management Broker a deschis treptat punctele sale de lucru si agentiile din mall-uri cu respectarea tuturor masurilor ce protejeaza angajatii, partenerii si clientii.

Care sunt obiectivele companiei pana la finalul acestui an?

"Obiectivile companiei sunt cele vizate inca de la inceputul anului, respectiv dezvoltare portofoliu non auto iar training-urile online au castigat mult teren in aceste luni; chiar daca aceasta perioada neasteptata de intrerupere partiala a activitatii va avea repercursiuni pe termen mai lung, in mediul economic si financiar, ne propunem sa depunem toate eforturile necesare pentru a veni in sprijinul clientilor cu oferte privind produse adaptate nevoilor acestora si pentru a creste gradul de constientizare a utilitatii asigurarilor ca necesitate", a raspuns, pentru 1asig.ro, Delia TRAISTARU.

Mai multe declaratii despre modul in care piata asigurarilor s-a adaptat la noua etapa de relaxare in contextul pandemiei COVID-19 gasiti AICI.

PROMO