1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

DESTINE Broker a sponsorizat achizitia unui aparat de radiologie mobila RX pentru Spitalul Judetean Ploiesti

DESTINE Broker de Asigurare, impreuna cu colaboratorii sai, a sponsorizat achizitia unui aparat de radiologie mobila RX pentru Spitalul Judetean Ploiesti in valoare de 520.000 lei.

Romeo BOCANESCU, Directorul General al DESTINE Broker, a explicat ca datorita faptului ca aparatul este mobil, radiografiile se fac in salon si bolnavul nu mai trebuie sa se plimbe prin tot spitalul, reducandu-se riscul de infectare.

De asemenea, in aceasta perioada marcata de epidemia cu noul coronavirus, DESTINE Broker a luat mai multe masuri de protectie a angajatilor si a clientilor.

Recent, brokerul a mai anuntat ca asigurarea privata de sanatate CIGNA Global IPMI, distribuita pe piata locala de DESTINE Broker, acopera si imbolnavirile cu noul Coronavirus (COVID-19).

Asigurarea privata CIGNA Global IPMI poate fi incheiata indiferent de varsta de aderare, profesie sau nationalitate. Se poate emite pentru fiecare individ major sau pentru familia extinsa. De asemenea, polita este flexibila, avand planuri optionale (ambulatoriu, preventie, evacuare internationala, oftalmologie si stomatologie) si trei variante de acoperire: Silver (1 mil. $), Gold (2 mil. $) sau Plantinum (nelimitat). Pentru incadrarea in bugetul alocat se pot atasa fransize sau sistemul de co-plata, care au rolul de a diminua prima de asigurare.

Polita se poate incheia online, in orice moment de pe site-ul oficial www.destine-broker.ro sau cu ajutorul unui asistent in brokeraj. Plata se face prin debitarea cardului dvs., fara a fi necesar tranzactionarea de numerar sau deplasari catre banca sau broker.