1asig.ro

DESTINE Broker investeste in pregatirea profesionala a echipei sale

5 min. / 1.540 cuvinte
Atat pentru asiguratori, cat si pentru brokeri, pregatirea fortei de vanzare reprezinta unul dintre principalele elemente de care depinde o dezvoltare sanatoasa a pietei asigurarilor. DESTINE Broker continua investitiile in oamenii de valoare din companie, care isi doresc sa faca o cariera in acest domeniu, cu cel de-al doilea curs de "Basic Management". Editia din acest an, incheiata astazi, s-a desfasurat in Tunisia.

"Pe langa cunostintele obtinute in astfel de cursuri, colaboratorii nostri se intorc intotdeauna cu mai multa energie si dorinta de a transforma activitatea lor de zi cu zi intr-un business cat mai profitabil. Acest fapt ne intareste convingerea ca, pentru companie, cea mai buna investitie este cea facuta in oamenii care au demonstrat ca pot si vor sa se dezvolte", a declarat, pentru XPRIMM Publications, Romeo BOCANESCU, Director General, DESTINE Broker.

In primul trimestru din 2013, DESTINE Broker a intermediat prime de 34,13 mil. lei, cu aproape 10 mil. lei mai mult decat in perioada similara a anului precedent. In acest moment, compania se plaseaza pe locul 6 in topul brokerilor din Romania, dupa MARSH, SAFETY Broker, PORSCHE Broker de Asigurare, UNICREDIT Broker si TRANSILVANIA Broker.

Cu ocazia Premiilor Brokerilor de Asigurare acordate de Publicatiile XPRIMM, companiei DESTINE Broker i-a fost acordat "Trofeul XPRIMM pentru contributia la dezvoltarea pietei de asigurari generale".

2.591 accesari