Daniela COVACESCU - Director de Operatiuni, GENERALI Romania - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
29
1 EUR = 4.6660 RON
1 USD = 4.0348 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Daniela COVACESCU - Director de Operatiuni, GENERALI Romania


Daniela COVACESCU Daniela COVACESCU, un profesionist cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-bancar, cu un background solid in planificare strategica si organizationala si in dezvoltarea afacerilor, s-a alaturat recent companiei GENERALI Romania, ocupand pozitia de Director de Operatiuni si Membru in Directoratul companiei.

In calitate de Director al Diviziei Operatiuni, in GENERALI Romania, Daniela COVACESCU va coordona activitatile Departamentului de Plati si Polite Speciale, pe cel de Achizitii si Administrare Active, precum si Divizia Informatica.

Daniela COVACESCU detine cunostinte tehnice solide despre raportarile financiare, gestionarea activelor si pasivelor, operatiuni, arhitectura proceselor, managementul schimbarii, dobandite in pozitiile manageriale detinute in intreaga sa cariera derulata in domeniul financiar. Cunostintele despre operatiunile specifice de asigurare si le-a aprofundat in cadrul proiectului de fuziune in care a fost implicata direct, ocupandu-se de centralizarea operatiunilor de back office, elaborarea si implementarea unor noi fluxuri in ceea ce priveste gestionarea creantelor primelor de asigurare.

"Ii urez mult succes in compania noastra, ii doresc adaptare rapida in echipa noastra, pentru ca urmeaza o perioada aglomerata, plina de proiecte noi, si ma refer, in special, la proiectul de schimbare a IT core sistemului, proiect deja demarat in GENERALI", a declarat Adrian MARIN, CEO-ul companiei.

Daniela COVACESCU este absolventa a Academiei de Studii Economice - Facultatea de Comert, este Membra CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati) si ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) si este absolventa a unui program de Dezvoltare a Liderilor (Leadership Development Program), la Scoala de Management din Bled.


Publicat pe 10.11.2015
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM