1asig.ro
1asig.ro

ERGO Asigurari reduce tarifele Casco pentru anumite categorii de autovehicule

5 min. / 1.540 cuvinte
In contextul in care obiectivul principal al companiei ERGO Asigurari este preocuparea permanenta pentru imbunatatirea serviciilor sale in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientilor sai, compania a analizat portofoliul propriu aferent asigurarilor de avarii si furt pentru autovehicule si a revizuit anumite categorii de risc.

PROMO


"Intrucat ponderea produsului Casco in portofoliul ERGO reprezinta o treime din primele subscrise, obiectivul nostru este de a ne concentra pe revizuirea constanta a tarifelor pentru a dezvolta in continuare produsul si pentru a oferi solutii adaptate nevoilor actuale. Avand in vedere evolutia favorabila a rezultatelor pe anumite segmente din portofoliu, cu precadere pentru autoturisme de clasa mica si medie, ERGO Asigurari a redus tarifele pentru autovehiculele noi si pentru cele cu o vechime de pana la 3 ani. De asemenea, au fost revizuite si tarifele pentru anumite marci, indiferent de vechimea autovehiculelor. Aceste ajustari sunt valabile atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice incepand cu 19 iunie 2020", a declarat Adina IONUTIU, Director Subscriere si Reasigurare in cadrul societatii.

Produsul beneficiaza de acoperiri suplimentare acordate fara plata unei prime suplimentare:
  • asistenta rutiera 24 ore din 24 pentru autovehicule cu masa maxima autorizata pana la 3,5 tone, inclusiv cheltuielile de transport ale autovehiculului la atelierul de reparatii cel mai apropiat sau la locul de adapostire cel mai apropiat, cheltuieli de repatriere
  • reintregirea sumei asigurate dupa producerea unui eveniment asigurat
  • cheltuieli efectuate in vederea limitarii pagubelor
  • acoperirea pagubelor produse pieselor de rezerva si accesoriilor montate de producator
In functie de necesitatile si posibilitatile financiare ale clientului, acesta poate alege una sau mai multe clauze suplimentare, printre care enumeram: clauza accidente persoane, circulatia in afara drumurilor publice, patrundere in zone inundate, jante si anvelope etc.

Produsul Casco a fost proiectat cu un sistem de fransize flexibil, care permite clientului sa aleaga combinatia de fransize la daune partiale sau/si dauna totala care i se potriveste cel mai bine.

In cazul producerii unei daune, clientii au la dispozitie o retea de peste 500 service-uri partenere ERGO la nivel national.

In contextul pandemiei COVID-19, compania a implementat atat solutia privind realizarea inspectiei de risc de catre asigurat, fara sa fie necesara intalnirea asiguratului cu intermediarul sau cu angajatul companiei de asigurari, cat si solutia privind auto-constatatea pagubelor, clientul nefiind obligat sa se deplaseze la punctele de constatare dedicate.

ERGO este unul dintre grupurile majore de asigurari din Germania si Europa. La nivel mondial, Grupul este reprezentat in aproximativ 30 de tari si se concentreaza pe Europa si Asia. Patru unitati separate opereaza sub umbrela Grupului: ERGO Deutschland AG, ERGO International AG, ERGO Digital Ventures AG si ERGO Technology & Services Management AG. Afacerile germane, internationale, directe si digitale, precum si managementul global al serviciilor IT si tehnologice sunt combinate acolo.

Aproximativ 38.000 de persoane lucreaza pentru grup, fie ca salariati, fie ca reprezentanti ai vanzarilor cu activitate independenta. In 2019, ERGO a inregistrat un venit total din prime de 19 miliarde de euro si a oferit beneficii clientilor (brute) de 17 miliarde de euro. ERGO face parte din Munich Re, unul dintre cei mai importanti reasiguratori si operatori de risc din lume.

563 accesari