1asig.ro
1asig.ro

Editia speciala a Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii poate fi descarcata online!

5 min. / 1.540 cuvinte
Editia speciala a Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii din decembrie 2019 a fost publicata si poate fi descarcata gratuit in format PDF. In acest numar, dedicat formarii si evolutiei pietei de asigurari din ultimii 30 de ani pe langa rubricile deja consacrate, va prezentam o selectie cu 100 de personalitati care influenteaza industriile de asigurari si pensii private.

PROMO


Click aici pentru download!

Revista prezinta bilantul ultimilor 30 de ani de la liberalizarea pietei locale de asigurari, timp in care a trecut prin perioade cu suisuri si coborasuri, insa jucatorii si autoritatile din piata au cautat solutiile favorabile, astfel incat industria s-a consolidat. Daca, in 1989, Administratia Asigurarilor de Stat - ADAS - era singura institutie din Romania care practica activitatea de asigurare/reasigurare, in prezent activeaza 28 de societati de asigurare, autorizate si reglementate de ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, dintre care 15 practica numai activitate de asigurari generale, 7 practica numai activitate de asigurari de viata si 6 au activitate compozita.

Tot in aceasta revista puteti citi si un scurt istoric al piateid e asigurari din Europa Centrala si de Est. La 30 de ani dupa momentul care i-a redefinit soarta - anul 1989 -, si un deceniu dupa ce a traversat cu bine cea mai puternica criza economica globala, Europa Centrala si de Est continua sa reprezinte zona continentului cu cea mai rapida crestere economica, recuperand masiv din decalajul care o separa de economiile puternice ale Vestului. Arzand, in multe privinte, etapele, pietele de asigurari din regiune se afla, in cea mai mare parte, in pragul maturitatii.

In aceasta editie speciala a revistei PRIMM au fost publicate interviuri cu:

- Cristian ROSU, Vicepresedinte, ASF
- Adrian MARIN, Presedinte, UNSAR
- Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG VIG
- Dorel DUTA, Presedinte, UNSICAR
- Antonio SOUVANNASOUCK, Presedinte, PRBAR

De lipsit, nu lipsesc din revista nici analizele anului pe care l-am incheiat, nici previziunile pentru 2020 si nici principalele subiecte ale zilei.

Totodata, din Revista PRIMM - Asigurari & Pensii puteti afla detalii despre cele mai importante campanii de informare si educatie financiara din acest an: FII TREAZ LA VOLAN!, "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", Totul despre asigurarile de sanatate si Iarna, la volan.

Lectura placuta!

2.711 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO