1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Educatia financiara a copiilor si tinerilor din Romania, in dezbatere la RFI

Educatia financiara reprezinta un obiectiv important pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF. Despre actiunile desfasurate pana acum de autoritate, dar si despre proiectul Global Money Week - Saptamana Internationala a Educatiei Financiare, care are loc in aceasta saptamana, vor discuta Calin RANGU - Director, Directia Relatii cu Publicul, Petitii si Educatie Financiara, Autoritatea de Supraveghere Financiara - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari&Pensii.

Alte subiecte supuse dezbaterii vor include varsta optima de la care ar trebui introduse copiilor notiuni de educatie financiara, cum pot fi educati adultii in ceea ce priveste produsele financiare si care sunt planurile autoritatii pe termen lung in aceasta directie.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.

Emisiunea "Ora de risc" este oferita in parteneriat de GENERALI Romania, BCR Pensii si portalul 1asig.ro.