1asig.ro
1asig.ro

Electrica aloca un buget de 3,62 milioane de lei pentru asigurari RCA si CASCO

5 min. / 1.540 cuvinte
Grupul Electrica organizeaza in luna noiembrie o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii de asigurare RCA si CASCO pentru toate cele trei societati de distributie pe care le are in componenta (SDEE Transilvania Sud, SDEE Transilvania Nord si SDEE Muntenia Nord).

PROMO


Valoarea contractului este intre 2,47 milioane lei si 3,62 milioane lei, pe o perioada de 12 luni, potrivit anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

"Incheierea asigurarilor la vehiculele din parcul auto, are in vedere atat protectia financiara a persoanei pagubite, cat si protectia financiara a persoanei pagubite, precum si a celui vinovat de producerea vreunui eveniment rutier", se arata in caietul de sarcini.

Potrivit documentului, acordul-cadru este impartit in trei loturi, cate unul pentru fiecare societate astfel:
  • Lot 1 - Asigurari RCA si CASCO SDEE Transilvania Sud cu o valoare estimativa de 826.584 lei - 1,05 milioane lei fara TVA.
  • Lot 2 - Asigurari RCA si CASCO SDEE Transilvania Nord, a carei valoare estimativa poate varia intre 580.178 lei - 1,2 milioane lei fara TVA.
  • Lot 3 - Asigurari RCA si CASCO SDEE Muntenia Nord, cu o valoare estimativa de 1,06 milioane lei - 1,35 milioane lei fara TVA.
Conform explicatiilor din caietul de sarcini, asigurarea RCA trebuie sa fie valabila pe intreg teritoriul tarii, iar impreuna cu aceasta se va emite si documentul de Carte Verde, valabil cel putin pe teritoriul statelor UE, Elvetia si Andora fara plata. De asemenea, conform documentului, la incheierea politelor de asigurare se vor aplica si reducerile/majorarile permise de sistemul bonus-malus.

In ceea ce priveste asigurarea CASCO, aceasta se va incheia fara fransiza, urmand sa fie valabila inclusiv in cazul circulatiei in afara drumurilor publice. Riscurile acoperite sunt zgarieturi, lovituri, incendiu, vandalism, dezastre naturale, caderea autoturismului in apa, prapastii sau ruperii podurilor.

De asemenea, Electrica precizeaza ca la data publicarii anuntului, toate societatile de distributie se afla in curs de achizitionare in marea lor majoritatea autovehicule noi, aflate la prima inmatriculare.

Termenul limita pentru ofertelor sau a cererilor de participare este 19 noiembrie 2019, ora 15:00.

Criteriul de atribuire a castigatorului licitatiei este pretul cel mai scazut.

472 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO