FIAR - un mediu propice afacerilor - Tendinte - Asigurari - Totul despre asigurari -...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Ghid Asig 
 Dictionar 
 Lex 
 Tendinte 
 Timp liber Bucuresti
28
1 EUR = 4.6572 RON
1 USD = 3.9685 RON


RFI

Tendinte

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

FIAR - un mediu propice afacerilor


Devenit, prin participarea unor importante companii din tari foste comuniste un eveniment regional, Forumul International Asigurari-Reasigurari (FIAR) 2003 ofera tuturor participantilor oportunitatea de a se intalni cu parteneri de afaceri puternici, de talie internationala.

Inscriindu-se in seria celor mai importante manifestari internationale care au ca scop promovarea pietei asigurarilor si totodata a imaginii Romaniei, Forumul International Asigurari-Reasigurari (FIAR) reuneste cvasi-majoritatea companiilor de profil, alaturi de reprezentanti de varf ai executivului, legislativului si ai autoritatii de supraveghere, societati de avocatura, consultanta financiara si juridica, audit si ai celor mai importante companii straine de reasigurare.

Urmand exemplul ORACLE, prezenta la toate editiile anterioare ale Forumului, in acest an, la eveniment, vor participa si alte sase companii producatoare de software adresat asiguratorilor, din Romania, si nu numai: CRESCENDO International, FATHERBOARD Systems, SAGBIM Rom, AUDATEX (Austria), FirstInEx Internet Services (Austria) si FJA Oda Team (Slovenia).

FirstInEx Internet Services (Austria), cunoscut provider la nivel european de solutii informatice integrate dedicate fortei de vanzari si distributie existente in cadrul unei companii de asigurari, va sustine miercuri, 21 mai a.c., in cea de a treia zi a Forumului International Asigurari-Reasigurari (FIAR) 2003 o interesanta prezentare interactiva a produselor sale. Printre avantajele utilizarii acestor solutii se numara si automatizarea proceselor de vanzare, prin dotarea agentilor de asigurare cu echipamente de tip PDA (Personal Digital Assistant), utilizand tehnologiile WAP sau GPRS.
Solutiile oferite de compania din Viena urmaresc minimalizarea costurilor specifice activitatii de vanzari, prin utilizarea unor solutii de tip wireless, a caror implementare la nivelul unei companii de asigurari va duce la eficientizarea activitatii si cresterea productivitatii.

Prezenta la randul ei la FIAR 2003, binecunoscuta companie slovena FJA Oda Team va participa la numeroase intalniri bilaterale cu liderii si directorii de IT ai companiilor autohtone de asigurari si brokeraj. FJA Oda Team vine in Romania cu o solutie inovatoare, SYMASS, un software de administrare a proceselor specifice unei companii de profil care este deja implementat in peste 10 societati de asigurari din 7 tari.

In concluzie, putem deci afirma ca FIAR 2003 detine recordul absolut in ceea ce priveste participarea unor companii de IT interesate de piata romaneasca a asigurarilor. Venirea acestora in Romania nu face altceva decat sa evidentieze faptul ca, acum, mai mult decat niciodata, piata autohtona de profil a ajuns la deplina ei maturitate.


Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (FIAR - un mediu propice afacerilor).
Share |


Autor: Alexandru CIUNCAN | Publicat pe 24.04.2003 | 1101 vizualizari


TOP Stiri
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM