1asig.ro
1asig.ro

GENERALI Romania ofera gratuit o polita impotriva COVID-19 pentru angajatii Institutului de Pneumofiziologie "Marius Nasta"

5 min. / 1.540 cuvinte
GENERALI Romania a oferit gratuit medicilor, asistentelor si personalului auxiliar implicati in ingrijirea pacientilor infectati cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) din Institutul de Pneumofiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti o polita de asigurare de viata de grup ce acopera riscuri asociate noului coronavirus.

PROMO


Polita are o valabilitate de 4 luni si ofera fiecarui beneficiar, in cazul unei imbolnaviri, o indemnizatie pentru perioada de spitalizare, o suma fixa pentru acoperirea necesitatilor de baza dupa perioada de spitalizare, precum si o indemnizatie fixa pentru riscul de deces in valoare de 3.000 de euro.

"Medicii si toti angajatii spitalelor lucreaza neincetat sub presiunea majora cauzata de pandemia COVID-19. Ne bucuram ca ne-am putut utiliza expertiza in protectie financiara si am creat o polita cu ajutorul careia sprijinim echipa Institutului de Pneumofiziologie 'Marius Nasta'. Astfel, ei pot oferi ajutorul lor inestimabil, cu mai multa incredere, tuturor celor care au nevoie de tratament de specialitate", a declarat Adrian MARIN, CEO, GENERALI Romania.

Acesta noua initiativa se alatura celor finalizate recent, prin intermediul carora GENERALI Romania a sprijinit financiar Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu-Rusescu" pentru a-si consolida serviciile medicale de urgenta, indispensabile in contextul epidemiologic pe care il traversam.

Recent, in contextul raspandirii infectiei cu noul coronavirus, GENERALI Romania a lansat o polita de sanatate de grup destinata exclusiv riscurilor COVID-19, adresata companiilor cu cel putin 10 angajati.

GENERALI Romania este unul dintre primii 10 asiguratori locali conform volumului total de prime brute subscrise si face parte din grupul italian GENERALI.

Sursa foto: unsplash.com

1.676 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO