1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

GROUPAMA Asigurari introduce o noua clauza politei CASCO pentru clientii persoane juridice

GROUPAMA Asigurari anunta lansarea clauzei Fleet Control, adresata clientilor persoane juridice care achizitioneaza polita CASCO Gradual pentru parcuri auto, acestia putand beneficia de reduceri de pana la 40%. Oferit in parteneriat cu Viasat Systems, serviciul se bazeaza pe tehnologia telematica, introdusa pe acest segment de piata de companie in urma cu doi ani.

Clauza Fleet Control presupune instalarea unui dispozitiv telematic pe fiecare masina din flota clientului, care inregistreaza date despre trafic si stilul de condus al soferilor, avand rolul de a-i motiva sa fie prudenti si atenti la volan. Pe baza informatiilor furnizate, soferii flotei isi ajusteaza comportamentul in trafic, iar in functie de acesta, clientii pot beneficia de reduceri la pretul politei CASCO de pana la 40%.

Astfel, clientii GROUPAMA Asigurari obtin nu doar control asupra costului politei, dar si asupra costurilor de utilizare a autovehiculelor din flota.

In acelasi timp, clauza Fleet Control are avantaje si pe termen lung, precum eficientizarea gestionarii parcului de autovehicule si responsabilizarea angajatilor fata de activele companiei. Astfel, adoptarea unui stil de condus precaut faciliteaza, la randul sau, elaborarea unor strategii pe termen lung de catre companiile client.

Beneficiile Fleet Control sunt accesibile in mod gratuit clientilor persoane juridice care achizitioneaza polita CASCO Gradual.

"Ramanem fideli obiectivului de a inova constant si de a raspunde nevoilor clientilor nostri prin integrarea noilor tehnologii in produsele si serviciile GROUPAMA Asigurari. Dezvoltarea clauzei Fleet Control a fost un pas firesc, dupa lansarea tehnologiei telematice prin clauza Autocontrol. Astfel, am reusit sa adaptam tehnologia la nevoile reale ale persoanelor juridice, care detin flote de autoturisme sau vehicule utilitare, dar, la fel de important, am lansat un produs complet, cu beneficii pe termen scurt si lung majore, care depasesc sfera financiara. Suntem, asadar, increzatori ca, prin parteneriatul cu Viasat Systems, alaturi de care am dezvoltat si primul produs bazat pe tehnologia telematica, avansam in directia inovatiei, pastrand grija constanta fata de client", a declarat Calin MATEI (foto), Director General Adjunct, GROUPAMA Asigurari.

Companiile care doresc sa acceseze clauza Fleet Control trebuie sa fie clienti noi ai politei CASCO Gradual si sa isi asigure o flota de autoturisme sau vehicule utilitare de pana in 3,5 tone. Polita de asigurare CASCO Gradual se incheie pe o perioada de 12 luni, cu plata primei de asigurare in patru rate. Prin clauza Fleet Control, clientii au control direct asupra costului ratelor, in functie de stilul de condus al soferilor, incepand cu a doua rata.

Datele inregistrate de catre dispozitivul telematic se refera la stilul de condus al soferilor, trafic, rutele folosite, durata, precum si la numarul calatoriilor efectuate. In urma analizei acestor informatii, fiecare masina primeste un scor, care va fi folosit pentru ajustarea costului politei. Persoanele cu acces autorizat au, prin intermediul unei aplicatii mobile, respectiv al sistemului de monitorizare Viasat, acces in timp real la informatiile colectate prin echipamentul telematic atasat autoturismelor, ceea ce creeaza toate premisele pentru adoptarea si promovarea unui stil de condus cat mai prudent la nivelul intregii flote.

Una dintre directiile strategice adoptate si implementate in mod constant de GROUPAMA Asigurari este aceea de a oferi clientilor produse si servicii inovatoare, dezvoltate in urma integrarii noilor tehnologii. Astfel, in plus fata de telematica aplicata politei CASCO, compania a mai implementat solutii precum notificarea online a daunelor sau componenta de autoconstatare a acestora, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru cei persoane juridice.

GROUPAMA Asigurari are peste 1,1 milioane de clienti individuali si peste 80.000 de companii. Valoarea totala a primelor brute subscrise de GROUPAMA Asigurari in 2018 a depasit un miliard de lei, fiind la un nivel asemanator cu anul precedent. In acelasi timp, profitul net a fost de 9 milioane de lei. Francois COSTE, CEO, GROUPAMA Asigurari, a declarat ca pentru 2019 compania anticipeaza o crestere de 10% a primelor brute subscrise comparativ cu anul anterior si un profit de aproximativ 40 milioane de lei.

PROMO