1asig.ro

Gala Premiilor DESTINE a recompensat performantele anului 2018

DESTINE Broker, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala, a organizat, weekendul trecut, "Gala Premiilor Destine", un eveniment devenit traditie in companie, in cadrul caruia au fost premiati colaboratorii cu cele mai bune rezultate inregistrate anul trecut.

PROMO


Evenimentul a avut loc la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, unde au fost prezenti peste 500 de membri ai echipei, reprezentanti ai companiilor de asigurare, colaboratori si parteneri.

In cadrul Galei au fost premiati colaboratorii cu cele mai bune rezultate pe clase de asigurari si trepte de cariera, culminand cu decernarea premiului "Brokerul Anului".

In total au fost acordate peste 400 diplome si premii.

Urmatoarele 17 persoane au primit Diplome de Excelenta si cate o colectie exclusiva de monede de aur cu cele mai mari personalitati ale poporului roman:

1 GORAN Adrian
2 LASLO Marius
3 DANIEL Daniela
4 OPREA Daniela Maria
5 CISLARU Ion
6 BORDEI Florin
7 IONITA Mihaela
8 ROTUNJEANU Andrei-Corin
9 DRAGAN Beatrice Nina
10 KOVACS Ana
11 COBILICI Virgil
12 GOSPEI Madalina Nicoleta
13 GURGU Dumitru
14 PREDA Ion Viorel
15 PUNTEA Stefan Gheorghe
16 DUTU Marius Ionel
17 JITARIU Dumitru 

Distinctiile "Brokerul Anului 2018" au fost primite de urmatoarele persoane:
  • Locul 1 - HOBINCA Ciprian - el a primit si o masina
  • Locul 2 - POSTELNICU Andrei
  • Locul 3 - BURCA Danut
  • Locul 4 - SCORTANU-MAHU Mariana
  • Locul 5.1 - TOADER Laurentiu-Nicolae
  • Locul 5.2 - ANTAL Ovidiu-Valentin
A 12-a editie a Galei Premiilor DESTINE Broker a inceput vineri cu o Editie Speciala a emisiunii Ora de Risc, in cadrul careia au discutat despre secretul unui broker de succes, si nu numai, Marius DUTU - Vicepresedinte al CA DESTINE Holding SA si Training Manager -, Adrian GORAN - Manager Departament Asigurari de Viata, Sanatate si Pensii - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii. Emisiunea poate fi vizualizata AICI.

DESTINE Broker detine locul patru pe piata de brokeraj, cu o cota de piata de 5,27% si un volum de prime intermediate de peste 336 milioane de lei (72,1 mil. EUR) - conform calculelor realizate de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.
2.604 accesari