1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor recompenseaza performanta

Editia a XIX-a a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Publicatiile XPRIMM, va reuni, miercuri seara, profesionisti din toata tara intr-o atmosfera de gala, celebrand cele mai bune rezultate, dar si inovatia si dinamismul companiilor din piata de asigurari.

Eveniment de traditie al pietei de profil din Romania, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2019 are loc miercuri, 3 aprilie a.c., in Bucuresti. Astfel, asiguratorii care au inregistrat rezultate excelente anul trecut, produsele inovatoare lansate in 2018, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala vor fi rasplatiti cu distinctii recunoscute la nivelul pietei de asigurari din Romania.

Clasamentele judetene si regionale ale brokerilor

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2019 include, conform traditiei din ultimii 10 ani, o sectiune dedicata performantei in asigurari, la nivel regional. Astfel, brokerii de asigurare cu cele mai bune rezultate, la nivel judetean, dar si pe regiuni, primesc distinctii in cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe 3 aprilie.

Clasamentele judetene si regionale au fost deja publicate online si pot fi accesate pe site-ul galapremiilor.ro.

Gala este sustinuta de DAS, in calitate de Partener, si de Drive 2U, in calitate de Partener de mobilitate, cu sprijinul oficial al IIS - International Insurance Society si al YLANA.