Cristian POPA - Chief Investment Officer, NN Pensii - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri 
1 EUR = 4.7509 RON
1 USD = 4.1988 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Cristian POPA - Chief Investment Officer, NN Pensii


Cristian POPA Grupul NN a anuntat numirea lui Cristian POPA in functia de Chief Investment Officer al NN Pensii S.A.F.P.A.P. incepand din martie 2018, mandatul acestuia fiind supus aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Cristian POPA va fi responsabil de stabilirea strategiei de investitii si de gestionarea portofoliului de investitii al fondului de pensii private obligatorii administrat de NN, cu obiectivul de a maximiza economiile de peste 14,3 miliarde de lei ale celor peste 1,9 milioane de clienti NN. El il inlocuieste pe Adrian TANASE, care a ales recent sa-si continue cariera in afara NN.

Cristian POPA are o experienta de peste 11 ani in industria financiara din Romania. El s-a alaturat NN in 2012, in pozitia de analist in departamentul de investitii, si a ocupat de atunci pozitii de management in cadrul grupului, fiind numit Chief Investment Officer al NN Asigurari de Viata in 2014. In ultimii patru ani, Cristian POPA a avut un rol cheie in gestionarea investitiilor celor doua fonduri de pensii private facultative ale NN, cu active nete cumulate de peste 910 milioane de lei la finele lunii decembrie 2017.

Publicat pe 22.02.2018
PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM