1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Grupul international AVUS sprijina Conferinta Nationala de Asigurari din Republica Moldova

Grupul international AVUS va sprijini desfasurarea Conferintei Nationale de Asigurari din Republica Moldova, in calitate de Partener Principal. Amintim ca evenimentul va fi organizat in data de 19 octombrie a.c. la Chisinau, cu sustinerea autoritatii de supraveghere si a celor mai importante asociatii si companii locale de profil.

"Suntem prezenti si activi in Republica Moldova de foarte multi ani, avem acolo parteneri de care ne leaga o buna si reciproc avantajoasa colaborare devenita traditionala, astfel incat participarea la Conferinta este de la sine inteleasa si invitatia primita este onoranta pentru AVUS si pentru mine personal", ne-a declarat Ionel DIMA, Vicepresedinte al AVUS Group si specialist recunoscut in domeniul asigurarilor.

Grupul AVUS deserveste aproape 1.000 de companii de asigurari, cele mai importante de pe mapamond, cu care are o colaborare devenita deja traditionala. Avand sediul central in Austria, acesta ofera servicii de consultanta, regularizari de daune, investigatii de fraude in asigurari si audit clientilor sai din peste 52 de tari. "AVUS, care sarbatoreste in doua saptamani la Palatul Imperial din Viena, 50 de ani de existenta, a dus munca de pionierat in partea de est a continentului si in alte zone geografice in toata aceasta perioada. Consolidarea pozitiei si dezvoltarea spre acest punct cardinal reprezinta de altfel si anul acesta una din prioritatile noastre", a precizat Ionel DIMA.

Evenimentul desfasurat la Chisinau va reuni la masa de dialog toate companiile de asigurari si brokeraj din Republica Moldova, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice, organismelor de supraveghere, institutiilor financiare si ai asociatiilor profesionale ale asiguratorilor si brokerilor din Republica Moldova si din strainatate.

Mai multe detalii despre Conferinta Nationala de Asigurari de la Chisinau sunt disponibile aici!