1asig.ro
1asig.ro

Horia Braun-Erdei, numit ca CEO al Erste Asset Management Romania

5 min. / 1.540 cuvinte

Conducerea Erste Asset Management GmbH l-a numit pe Horia Braun-Erdei in pozitia de Presedinte Executiv (CEO) al Erste Asset Management Romania, au anuntat, luni, reprezentantii companiei. El in va inlocui pe Dragos Neacsu.


PROMO


Schimbarea este preconizata pentru 1 noiembrie si este conditionata de autorizarea de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Horia Braun-Erdei (42 de ani) este un profesionist experimentat in managementul investitiilor, cu o cariera de 17 ani in industria financiara, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupand de-a lungul timpului functii de conducere in Romania si in Europa Centrala si de Est.

In prezent economist-sef al Bancii Comerciale Romane, Horia Braun-Erdei a fost autorizat ca membru al Consiliului de Supraveghere al EAM Romania din februarie 2019.

Dragos Neacsu, pana de curand CEO al Erste Asset Management Romania, se va dedica unor planuri personale. "Am dori sa ii multumim lui Dragos Neacsu pentru realizarile si daruirea aratate la Erste Asset Management Romania si ii uram tot ce este mai bun in cariera sa viitoare. Sunt convins ca venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal in Romania, ne-a adus in echipa o persoana cu capacitati puternice de management si o viziune strategica clara pentru managementul activelor din Romania. Horia se va asigura ca EAM Romania isi va pastra drumul sau de succes", a declarat Heinz Bednar, CEO, Erste Asset Management.

801 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO