1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

IARNA, LA VOLAN!

Sezonul rece, cu toate fenomenele meteo care il caracterizeaza, reprezinta perioada anului cu cele mai multe provocari pentru soferi. Condusul pe un carosabil inghetat, acoperit cu polei si de multe ori si cu zapada, viscolul si alte forme de precipitatii care reduc vizibilitatea in trafic duc la producerea a numeroase accidente. In acest context, GENERALI Romania deruleaza campania "IARNA, LA VOLAN", un demers national menit sa creasca gradul constientizarii cu privire la riscurile implicate de condusul pe timp de iarna. Campania este realizata cu sprijinul APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor.

Parte a proiectului mai amplu, cunoscut sub numele "FII TREAZ LA VOLAN", campania are rolul de a atrage atentia soferilor asupra masurilor de siguranta pe care trebuie sa le ia pe timp de iarna pentru a se asigura ca ajung cu bine la destinatie.

Timp de o saptamana, brosuri informative gratuite cu sfaturi referitoare la condusul in sezonul rece vor ajunge la soferi din intreaga tara prin intermediul retelei de agentii GENERALI Romania. De asemenea, o ampla campanie online va duce la diseminarea mesajului campaniei prin cat mai multe canale.

Urmariti pagina de Facebook a campaniei pentru detalii: https://www.facebook.com/treazlavolan/

PROMO