1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

IIF2017 - "PROPERTY Insurance - The NatCat Challenge" s-a desfasurat pe 26 iunie la Munchen

Profesionisti din domeniul asigurarilor si reasigurarilor, dar si furnizori de servicii digitale, companii de claims adjustment si firme de modelare a riscurilor s-au reunit luni, 26 iunie a.c., la Munchen, in Germania, cu prilejul IIF2017 - "PROPERTY Insurance - The NatCat Challenge".

Acestia au analizat, printre altele, solutiile optime de reducere a deficitului de protectie prin asigurare impotriva dezastrelor naturale, dar si rolul jucat de inovatiile tehnologice in imbunatatirea proceselor de subscriere si management al daunelor pe segmentul property.

In cadrul evenimentului a fost lansata oficial si cea mai recenta editie a PROPERTY Insurance Report, revista de specialitate dedicata pietelor de asigurare property din 32 de tari din regiunile CEE, SEE si CIS. Publicatia realizeaza o analiza a segmentului asigurarilor de proprietati, pornind de la rezultatele inregistrate in 2016 pe pietele nationale si punctand principalele caracteristici ale acestora, atat din punctul de vedere al oportunitatilor si perspectivelor de dezvoltare, cat si in ceea ce priveste expunerea la riscuri si asteptarile pentru perioada urmatoare.

IIF2017 - "PROPERTY Insurance - The NatCat Challenge" a fost co-organizat de XPRIMM si NTT Data, cu sprijinul oficial al GDV - Asociatia Asiguratorilor din Germania si fiind sustinut de BLUEPRINT in calitate de Partener. Mai multe detalii sunt disponibile aici.