1asig.ro
1asig.ro

ISF organizeaza online "Scoala de Asigurari", pe 28 mai

5 min. / 1.540 cuvinte
ISF impreuna cu UNSAR, PRBAR, UNSICAR isi propune sa continue organizarea evenimentului "Scoala de Asigurari" in data de 28 mai - un eveniment care ofera posibilitatea de inscriere la sesiuni interactive, in online, pentru persoanele care doresc sa se perfectioneze sau care doresc sa-si actualizeze cunostintele legate de activitatea de distributie / activitatea de asigurari.

PROMO


Scoala de Asigurari este un eveniment adresat in special profesiilor mentionate de norme si regulamente in asigurari (distribuitori de asigurari), fiind deschis si altor persoane interesate, oferind sesiuni cu valoare adaugata pentru participanti, dar si posibilitatea de obtinerea a 20 credite pentru anul 2020.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul unei zile si va include o succesiune de 5 sesiuni interactive, dezvoltand tematici atractive pentru persoanele care lucreaza in domeniu.

Participarea la aceste sesiuni (organizate pe o platforma online) se va face in ordinea inscrierii in limita a 30 de locuri pentru a asigura calitatea activitatii de instruire. Participarea la aceste sesiuni este oferita gratuit persoanelor care lucreaza in distributie (calitate confirmata de inscrierea din contul existent pe platforma ISF).

Inscrierile vor fi disponibile incepand cu date de 18 mai 2020. Va rugam sa urmariti site-ul www.isf.ro pentru a va putea inregistra.

826 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO