1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ISF sustine doua programe de ...

ISF sustine doua programe de Masterat. Inscrierile se fac online

Pentru cei interesati de un program de perfectionare academica, ISF - Institutul de Studii Financiare propune doua programe: Master de Tehnici Actuariale (TACT) si Master Servicii si Tehnologii Financiare.

Institutul de Studii Financiare (ISF) in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti anunta sesiunea de Admitere 2021, in perioada 23-27 iulie, pentru programul de Master de Tehnici Actuariale (TACT), cu acreditare Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie. actuariatului din Romania, aflat la a XVI-a serie de cursanti.

Daca sunteti interesat de admiterea din iulie 2021 sau de detalii organizatorice, nu ezitati sa o contactati pe laura.naghi@fin.ase.ro.

Admiterea se realizeaza integral online, cu respectarea conditiilor de admitere ale ASE Bucuresti. Detalii gasiti AICI.

Absolventii TACT au un grad mare de angajabilitate, peste 97% dintre ei fiind angajati. Totodata, absolvirea programului TACT ofera cursantilor posibilitatea de a deveni membri ARA - Asociatia Romana de Actuariat,

Un alt program este realizat in parteneriat cu Facultatea de Economie si Drept - Masterat Servicii si Tehnologii Financiare. Acesta este un program nou de master, cu o curricula moderna, adaptata cerintelor din industria serviciilor financiare si compatibila cu exigentele de dobandire a acreditarii CFA Institute. Inscrierea se realizeaza on-line, pana pe 23 iulie a.c.

Instrumentele de invatare on-line, disponibile pe platforma Microsoft Teams ofera flexibilitate maxima masteranzilor in parcurgerea activitatilor de formare. Masteratul se adreseaza deopotriva studentilor licentiati in domeniul economic, dar si profesionistilor din zona pietelor financiare. Este alegerea optima pentru cei care doresc sa construiasca o cariera in industria serviciilor financiare (broker, analist, consultant de investitii sau ofiter de conformitate), precum si pentru practicienii care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele profesionale intr-o industrie dinamica si inovatoare. Mai multe detalii gasiti AICI.

PROMO