Andreea TIGAU - Specialist Subscriere Asigurari Raspunderi, CertAsig - Cariere - 1asig.ro

Andreea TIGAU - Specialist Subscriere Asigurari Raspunderi, CertAsig - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri 


Bucuresti
20
1 EUR = 4.6303 RON
1 USD = 3.9308 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Andreea TIGAU - Specialist Subscriere Asigurari Raspunderi, CertAsig


Andreea TIGAU In luna iunie 2016, Andreea TIGAU s-a alaturat echipei CertAsig in calitate de Specialist Subscriere Asigurari Raspunderi, raportand direct catre Valentin ENESCU, Sef Serviciu Raspunderi. Andreea TIGAU are o experienta de peste 10 ani pe subscriere, dezvoltare de produse de asigurare, precum si pe administrare de daune.

"Ma bucur ca m-am alaturat unei echipe de profesionisti care a reusit sa dezvolte simtitor portofoliul de produse non-auto in ultimii 5 ani, . Volumul primelor subscrise a inregistrat o crestere anuala de aproape 20%, ceea ce este o realizare remarcabila luand in considerare trendul descendent al primelor pe intreaga piata a asigurarilor de Raspunderi din ultimii ani. Echipa CertAsig este recunoscuta pentru atentia oferita brokerilor si clientilor oferind servicii de cotare inteligente si rapide. Este evident ca abordarea inovativa a subscrierii din cadrul CertAsig a contribuit la succesul lor. Sunt increzatoare ca voi putea sa-mi folosesc abilitatile pentru a continua aceasta evolutie pozitiva", a mentionat Andreea TIGAU.

"Din momentul in care Andreea si-a inceput activitatea am primit nenumarate reactii pozitive din partea brokerilor. Andreea are o abordare deosebita reusind sa gaseasca un echilibru intre partea tehnica si cea comerciala. u, Suntem foarte incantati sa o avem in echipa noastra. Totodata Andreea are experienta pe subscrierea asigurarilor maritime ceea ce reprezinta un atu fantastic pentru compania noastra. Suntem nerabdatori sa lucram cu ea si sa punem in aplicare strategia noastra de subscriere pe clase de nisa", a spus James GRINDLEY, Director General CertAsig.

Andreea TIGAU este licentiate domeniul economic in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti - Facultatea de Management, in Administratie Publica la Universitatea din Bucuresti si in studii juridice la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu. De asemenea, a obtinut si o diploma de master in Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.


Publicat pe 01.06.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM