1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

In memoriam Horia UNGUR

ALLIANZ-TIRIAC anunta disparitia prematura a lui Horia UNGUR. "Cu profunda tristete si regret anuntam ca Horia UNGUR, Director de Vanzari si Distributie si membru in boardul ALLIANZ-TIRIAC, s-a stins din viata in cursul acestei dimineti (joi, 3 octombrie - n.red.), la Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita, dupa o neasteptata suferinta", au transmis oficialii asiguratorului.

"Suntem alaturi de sotia, fiica, parintii si intreaga lui familie, devastati de imensa pierdere, carora le transmitem sincere condoleante", au adaugat acestia.

"Horia ne-a fost alaturi timp de peste 20 de ani. A fost un profesionist plin de pasiune si talent, un coleg entuziast, increzator in viitor, care genera in jurul lui bucuria de a fi si de a lucra impreuna. Ne sunt sarace cuvintele pentru a exprima golul lasat in urma de disparitia sa", au mai mentionat reprezentantii ALLIANZ.

Horia UNGUR (42 ani) s-a stins din viata la doar doua luni dupa ce a fost avansat in functia de Director Vanzari si Distributie (CSO) si membru in Boardul companiei ALLIANZ-TIRIAC. In a doua jumatate a lunii septembrie el a facut un accident vascular cerebral si a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.

Cu o experienta de peste 20 de ani in companie, Horia UNGUR si-a inceput parcursul profesional la Bistrita, orasul sau natal si la Cluj, orasul in care si-a urmat studiile, interactionand direct cu clientii si produsele de asigurare. Si-a continuat dezvoltarea carierei ramanand loial domeniului de suflet, ocupand diferite functii de coordonare si management atat in reteaua dedicata vanzarilor de asigurari de viata si sanatate, cat si in reteaua de vanzari asigurari generale. In 2008, s-a mutat in Bucuresti unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distributiei, 3 ani mai tarziu punand bazele Departamentului Vanzari Retail. In 2014, Horia UNGUR a fost promovat la conducerea Diviziei Retele Proprii, cea mai puternica retea de distributie prin agenti si angajati din piata locala de asigurari.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Sincere condoleante familiei!