Catalin BOICEANU - Director de Dezvoltare, GLOBASIG - Cariere - 1asig.ro

Catalin BOICEANU - Director de Dezvoltare, GLOBASIG - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri 


Bucuresti
20
1 EUR = 4.6303 RON
1 USD = 3.9308 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Catalin BOICEANU - Director de Dezvoltare, GLOBASIG


Catalin BOICEANU Incepand cu luna ianuarie a acestui an, Catalin BOICEANU se alatura companiei GLOBASIG in calitate de Director de Dezvoltare.

"Ne bucuram ca incepand cu acest an Catalin BOICEANU se alatura echipei GLOBASIG. Ne-am dorit mult aceasta colaborare si credem cu fermitate ca am facut o alegere inspirata. Avand o experienta insemnata in piata de profil, suntem convinsi ca toate proiectele creionate impreuna cu acesta vor fi duse la bun sfarsit. Totodata, speram ca acest parteneriat sa accelereze ritmul de dezvoltare al companiei si, in special, sa acoperim orasele unde nu suntem prezenti", a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG.

Catalin BOICEANU are o experienta de 9 ani in piata asigurarilor, din care 7 ani in cadrul unor companii de asigurare precum OMNIASIG si GROUPAMA.

"Dupa o experienta de peste 9 ani in acest domeniu, am decis sa ma alatur echipei GLOBASIG, intr-un moment in care piata asigurarilor a intrat intr-o noua etapa, avand in vedere modificarile legislative si evenimentele care au avut loc in ultima vreme. Vom implementa o serie de proiecte in perioada imediat urmatoare, in special pe segmentul corporate, principalul obiectiv fiind dezvoltarea companiei la nivel national, cu precadere in zona non-auto", a declarat Catalin BOICEANU.

"Ma simt onorat sa fac parte din aceasta echipa, ale carei principii si valori le-am admirat de la inceput. Sper ca decizia mea sa puna bazele unui parteneriat durabil si de succes atat pentru GLOBASIG, cat si pentru mine", a adaugat acesta.

Compania a incheiat anul 2015 cu o crestere de peste 45% comparativ cu 2014, realizand intermedieri de circa 39 milioane de lei.

"Am reusit sa mentinem ponderea RCA sub 70% cu eforturi foarte mari, tinand cont de cresterea semnificativa a tarifelor. Am inregistrat cresteri pe toate clasele de asigurari in special pe segmentul raspunderilor civile, property, CASCO, dar si inevitabil RCA. Pentru anul 2016 ne-am propus deschiderea a inca 10 birouri la nivel national, iar din punct de vedere al intermedierilor o crestere de 40% pana la valoare de 55 milioane lei, cu o pondere a RCA nu mai mare de 68-70%", a explicat Antonio BABETI.


Publicat pe 19.01.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM