1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Japonia: Soferii pot folosi asistentul virtual Alexa pentru a achizitiona asigurari auto

Gigantul nipon Tokio Marine isi dezvolta serviciul de asigurari auto si le ofera consumatorilor posibilitatea de a achizitiona asigurari auto prin intermediul dispozitivelor echipate cu Inteligenta Artificiala. Astfel, un sofer care vrea sa achizitioneze o asigurare auto valabila o zi trebuie doar sa transmita acest lucru catre asistentul virtual.

Asigurarile auto valabile o zi pot fi achizitionate prin intermediul tuturor dispozitivelor care sunt echipate cu asistentul virtual dezvoltat de Amazon.

Pentru a fi eligibili pentru acest serviciu, clientii trebuie sa demonstreze ca, pana in momentul respectiv, au achizitionat o asigurare auto, folosind Internetul sau metodele traditionale. Odata abonati la serviciul Tokio Marine, consumatorii pot folosi asistentul virtual Alexa pentru achizitionarea de asigurari valabile o zi. Acest serviciu, arata Tokio Marine, reduce timpul si efortul necesar pentru achizitionarea unei polite si impulsioneaza comercializarea de asigurari auto in randul tinerilor.

Tokio Marine ofera asigurare auto pentru o zi inca din 2012, aceasta polita putand fi achizitionata oricand si oriunde, prin intermediul unui smartphone. Acest lucru le permite soferilor "de ocazie", care folosesc o masina a parintilor sau a unui prieten, sa cumpere asigurare auto la un pret scazut. Mai mult, soferii tineri care folosesc acest produs primesc bonusuri pentru comportament responsabil la volan, bonusuri ce pot fi aplicate la achizitionarea unei asigurari auto anuale.