1asig.ro

LEMONADE intra pe piata de asigurari pentru animalele de companie

5 min. / 1.540 cuvinte
LEMONADE se pregateste sa introduca o asigurare de sanatate pentru animalele de companie, initiativa fiind supusa aprobarii autoritatilor de reglementare din SUA. Conceputa strict pentru caini si pisici, noua asigurare foloseste aceleasi principii folosite de companie si in cazul politelor pentru chiriasi si / sau proprietarii de locuinte.

PROMO


Lansand asigurarea de sanatate pentru animalele de companie, LEMONADE vizeaza, ca public tinta, doua treimi dintre americanii care detin animale de companie si care, anul trecut, au investit 75 de miliarde de dolari in ingrijirea acestora.

Pentru moment, compania nu a oferit prea mult detalii cu privire la noua polita (pret, acoperire etc.), dar ceea ce este cert e faptul ca doar 1-2% dintre proprietarii de animale de companie din SUA detin o astfel de polita. LEMONADE subliniaza, insa, ca 70% dintre clientii companiei care au incheiat o polita destinata fie chiriasilor, fie proprietarilor de locuinte sunt si proprietari de animale de companie. Mai mult, noteaza compania, existenta unui caine ca animal de companie poate influenta pozitiv pretul unei asigurari pentru locuinta, cainii jucand deseori un rol important in evaluarea riscurilor unei locuinte, descurajand furtul.

"Polita de sanatate pentru animalele de companie are un istoric de 100 de ani si a inceput cu asigurarea cailor in Olanda, iar urmasa acelei asigurari pentru animalele de companie este asigurarea auto de astazi. Caii reprezentau un mijloc de transport, iar asigurarea respectiva avea menirea de a te proteja in cazul in care se intampla ceva cu mijlocul de transport respectiv. Astazi, insa, animalele de companie sunt membri ai familiilor noastre. Asigurarea LEMONADE pentru animalele de companie este foarte simpla si foloseste un limbaj accesibil", explica Daniel SCHREIBER - Founder & CEO, LEMONADE.

"Multi dintre cei din echipa LEMONADE, inclusiv eu, sunt parinti devotati de animale de companie, asa ca am decis sa concepem un produs de asigurare de sanatate pentru cei mai buni prieteni ai nostri. Cei mai multi dintre noi consideram animalele de companie drept membri ai familiilor noastre, dar putini dintre noi fac pasul important de a incheia o asigurare de sanatate. Ne-am provocat pe noi insine sa concepem un produs care sa elimine acest deficit si care sa faca din asigurarea pentru animalele de companie un produs usor de accesat, la un pret accesibil", spune Shai WININGER - Co-founder & COO, LEMONADE.

Polita LEMONADE pentru animalele de companie va fi disponibila in cea de-a doua parte a acestui an, dar cei interesati de o astfel de asigurare se pot inscribe deja. LEMONADE foloseste tehnologii de Inteligenta Artificiala si economie comportamentala pentru a oferi, in SUA, asigurari pentru proprietarii de locuinte si pentru chiriasi. In Germania, ofera asigurari de raspundere si bunuri, iar compania vrea sa se extinda si in alte tari din Europa.

655 accesari
Sondaj

Ce tipuri de asigurari anticipati ca vor creste cel mai mult in 2020?

- RCA
- Casco
- Locuinte
- Viata
- Sanatate
- Raspunderi civile
- Altele (mentionati in comentarii)


PROMO