1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Londra, promovata ca "hub global al asigurarilor"

Lloyd's, in parteneriat cu London Market Group (LMG), a lansat, saptamana aceasta, o campanie care are ca obiectiv promovarea Londrei drept "hub-ul" (n.red. punct central de intalnire) global al asigurarilor, indemnand clientii sa vina in capitala Marii Britanii pentru a achizitiona produse si servicii.

Campania urmareste, astfel, sa prezinte Londra drept cea mai buna piata pentru asigurarea riscurilor, subliniind, "in contextul actual marcat de schimbari si oportunitati fara precedent, fatpul ca piata de asigurare din Londra este mai necesara ca niciodata", a declarat Inga BEALE, CEO of Lloyd's & LMG Board member.

Campania include prezentarea unei opere de arta care ilustreaza ecosistemul unic al pietei din Londra si multiplele activitati sociale, economice si de business care fac parte din piata de asigurare, 15 personaje costumate care au "adus la viata" aceste activitati, interactiunand, timp de 3 zile, cu publicul in distrivtul dedicat asigurarilor din capitala Marii Britanii, precum si un eveniment special organizat pe 24 octombrie in Leadenhall Market.