1asig.ro
1asig.ro

MARSH organizeaza competitia #ReWrite: Hackathon

5 min. / 1.540 cuvinte
In acest weekend, Bucuresti va fi unul dintre cele sapte orase din Europa in care MARSH organizeaza #ReWrite: Hackathon, eveniment derulat la nivel continental si initiat cu scopul de a facilita accesul femeilor in InsureTech. Alaturi de Bucuresti, evenimentul este organizat simultan in: Munchen, Viena, Stockholm, Istanbul, Milano si Varsovia.

PROMO


In Romania evenimentul este organizat alaturi de Banca Transilvania si Vodafone, in calitate de parteneri si are loc cu sprijinul organizatiei Girls in Tech.

Incadrat sub conceptul de #ReWRITE - for Women, Risk, Insurance, Technology, Empowerment - evenimentul are ca obiectiv sa creeze oportunitati de a invata si dezvolta generatia urmatoare de solutii de asigurari si inovatii pentru diminuarea riscului. Competitia este destinata exclusiv femeilor si se va concentra pe subiecte legate de tehnologiile emergente precum blockchain, IoT, AI sau cloud.

Cele patru echipe selectate pentru competitia de la Bucuresti vor propune solutii fundamentate pe tehnologiile amintite mai sus, care vor fi evaluate de juriul format din specialisti din zona fintech, consultanta de risc, finante si comunicatii.

Marele premiu, in valoare de 10.000 EUR, va fi acordat cu ocazia FERMA Forum (The European Forum for Risk and Insurance Professionnals), luna viitoare, la Berlin.

"#ReWrite Hackathon este o premiera pentru Romania si este rezultatul preocuparii noastre de a stimula zona de inovare in fintech si de a descoperi si implementa noi solutii inovatoare bazate pe tehnologiile emergente", afirma Cristian FUGACIU, CEO, MARSH Romania.

Jurizarea si festivitatea de premiere vor avea loc duminica, 20 octombrie a.c., la biroul din Bucuresti al MARSH, incepand cu ora 17:00. Evenimentul are loc sambata intre orele 8:00 21:00 si duminica intre 8:00 - 18:00.

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului si pe pagina MARSH Romania de LinkedIn.

670 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO