1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Marius Catalin ION este noul Director de Vanzari al DAUNE.expert

Incepand cu 1 iulie 2016, Marius Catalin ION va ocupa pozitia de Director de Vanzari in cadrul DAUNE.expert. Absolvent al ASE si masterand in management economic, Marius Catalin ION beneficiaza de o experienta de peste 9 ani pe partea de vanzari in domeniul asigurarilor generale.

Anterior, Marius Catalin ION a ocupat pozitii de management si coordonare ale retelelor de vanzari in societati precum BCR Asigurari, Euroins, CarpaticaAsig, dar si in cadrul Posta Romana Broker de Asigurare. 

"De-a lungul carierei sale, s-a remarcat prin buna relationare cu brokerii dar si prin succesul pe care l-a atins in coordonarea fortei de vanzari", au precizat reprezentantii DAUNE.expert. 

DAUNE.expert este o companie activa pe segmentul asistentei la daune, oferind clientilor servicii si consultanta de specialitate in tot ceea ce implica intrumentarea si solutionarea unui dosar de dauna.

De asemenea, clientii pot apela la aplicatia DAUNE.expert, disponibila indiferent de ora sau locul evenimentului, de calitatea de vinovat sau pagubit, direct de pe smartphone.